De coach, Sharon Hes

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt." Pablo Picasso

Ik ben Sharon Hes (1970), coach met focus op vitaliteit, mobiliteit en leiderschap.
Als kind wist ik al: "als ik groot ben word ik kunstenares". Ik tekende en schilderde de hele dag door, overal waar ik was. Later zag ik dat ik al vanaf mijn kindertijd altijd mensen teken. De mens is mijn werkelijke passie; het intrigeert mij waarom wij de dingen doen die wij doen, wat ons beweegt, wat ons tegenhoudt, wat ons inspireert, wat ons gelukkig maakt. Dagelijks laat ik mij inspireren door de mensen die ik in mijn leven tegenkom. Ik ben nog steeds bezig 'kunstenares' te worden; alleen een ander soort kunstenares dan ik als kind voor ogen had.

Om van mijn passie mijn werk te maken studeerde ik Personeelsmanagement en Algemene Sociale Wetenschappen. Daarnaast volg ik de opleiding Lifecoach. Jezelf ontwikkelen en het blijven streven naar groei hoort bij mij. Jarenlang heb ik gewerkt als HR professional in zowel het bedrijfsleven als in de non-profit sector. In mijn werk is het begeleiden en coachen van mensen en groepen altijd mijn passie geweest. Ik haal energie uit mijn werk als ik mensen kan helpen hun passie en kracht te (her)ontdekken, waarmee ze hun doelen kunnen verwezenlijken. Mijn groei van HR professional naar coach is een natuurlijk proces geweest. Als coach doe ik datgene wat ik in het HR vak het aller-leukst vind en kan ik mijn creativiteit inzetten in mijn werk. Door mijn HR ervaring, ben ik in staat je de spiegel voor te houden vanuit organisatie en bedrijfsbelang versus persoonlijke belangen.

Mijn ervaring is dat geluk, succes, waardering en dankbaarheid, ook voor mij als chronisch hoofdpijnpatiënt wezenlijk onderdeel van het leven zijn. Om deze reden heb ik gekozen voor focus op vitaliteit, mobiliteit en leiderschap. Ondanks belemmeringen, problemen en tegenslagen kun je in jezelf de kracht vinden om je vitaal te voelen, in beweging (groei) te blijven en je leven zo in te richten zoals jij dat wilt. Als je dit ook zou willen en hier hulp bij nodig hebt wil ik je de begeleiding graag geven.

Als coach bied ik jou rust en respect in de gesprekken, ik laat je uitspreken en help je jouw doelstellingen helder en concreet te maken, ik houd je een spiegel voor en ben een sparringpartner, ik help je tot inzichten te komen en de weg te vinden naar je doelstellingen. Ik werk vanuit mijn professionele kennis, ervaring èn vanuit mijn persoonlijke ervaringen. Tenslotte vind ik betrokkenheid, lichtheid en humor in de sessies erg belangrijk.

Ik kijk ernaar uit je te leren kennen!

Sharon Hes