Teamcoaching

Naast personal coaching biedt De Coachingstudio ook coaching voor teams. Het wordt ingezet voor onder andere teambuilding. Ook in tijden van (organisatie)verandering kan teamcoaching een waardevolle bijdrage leveren. Hoe geven de teamleden vorm aan het veranderingsproces en wie vervult welke rol, hoe worden de talenten van de teamleden ingezet? Verbetering van communicatie, samenwerking en inzet van elkaars talenten zijn vaak speerpunten in teams. Met behulp van teamcoaching worden de kwaliteiten en valkuilen, mogelijkheden en ontwikkelpunten van het team verkend en erkend. Vanuit deze basis kan een gericht actieplan gemaakt worden.

Naar aanleiding van een intakegesprek waarin de hulpvraag wordt gedefinieerd wordt er een opzet gemaakt van het coachtraject; een plan van aanpak. De omvang en de inhoud van het traject is afhankelijk van de hulpvraag en de teamsamenstelling (grootte en diversiteit binnen het team). Omdat de trajecten op maat gemaakt worden, zal er een offerte gemaakt worden naar aanleiding van het intakegesprek.

Bij teamcoaching werkt De Coachingstudio vaak samen met samenwerkingspartners (coaches en trainers). Dit om de groepsdynamiek zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. De Coachingstudio werkt ook samen met specialisten die bijvoorbeeld creatieve elementen in de sessies kunnen verzorgen zoals beweging, dans en muziek.

Neem vrijblijvend contact op over coaching voor uw team!