Personal coaching

"Waar een man uiteindelijk op wordt beoordeeld is niet waar hij staat op momenten van comfort en gemak, maar waar hij staat in tijden van uitdaging en controverse." Martin Luther King

Soms ben je de weg even kwijt of sta je op een kruispunt en weet je niet welke kant je op moet gaan, sta je voor een uitdaging en durf je de eerste stap niet te zetten. Coaching helpt je de weg te vinden en in te slaan.

Voor wie?
Personal coaching is er voor iedereen, die kiest voor persoonlijke begeleiding op gebied van een specifieke hulpvraag. Ons uitgangspunt is 'leven en werken vanuit je passie en kracht'. De focus van De Coachingstudio ligt op de volgende aandachtsgebieden:

 


Hoe werkt het?
De Coachingstudio biedt coaching vanuit de principes van Lifecoaching (zie 'Lifecoaching'). Lifecoaching verkent alle levensgebieden (werk, persoonlijkheid, gezondheid, privésituatie) om je levensloop vanuit je diepste wensen en talenten vorm te geven. Het is een holistische aanpak van je hulpvraag.

Voorwaarden voor de coachsessies zijn vertrouwelijkheid en veiligheid, wederzijds respect en een prettige sfeer. Uitgangspunt van de coachsessies is dat de coachee verantwoordelijk is voor de actie(s) in het proces. De coach helpt je gaandeweg de weg te vinden naar je beoogde doelstelling.

Coachtraject
Een coachtraject wordt afgestemd op de coachee en de invulling van het traject is altijd maatwerk. Tijdens de sessies worden beproefde methodes en technieken toegepast die het beste bij jou als persoon en bij je hulpvraag passen.

Een traject start in ieder geval met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin de hulpvraag wordt verkend en de wederzijdse klik getoetst wordt. Hierna volgt een intakegesprek waarin de hulpvraag goed wordt gedefinieerd en afspraken worden gemaakt over het vervolg. Afhankelijk van de hulpvraag zal het traject bestaan uit 4 tot 8 sessies. Deze sessies duren ongeveer 1,5 uur. Samen met de coach worden je kwaliteiten en valkuilen verkend en wordt er bekeken waar je mogelijkheden liggen, waar je, je verder op kunt ontwikkelen, hoe je tot je doelstellingen kunt komen. Het traject wordt afgerond met een evaluatie en eindrapportage. Eventueel kunnen in een later stadium 'onderhoudssessies' gepland worden.

Waar?
De coachsessies kunnen op locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld bij je werkgever, of in de praktijkruimte van De Coachingstudio in Hilversum.

Tarieven Personal Coaching
Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kostenloos.

Particulieren:
Sessies van 1,5 uur:     € 120,00 inclusief BTW.
Uurtarief:                         € 80,00 inclusief BTW.

Bedrijven:
Sessies van 1,5 uur:     € 125,00 exclusief BTW
Uurtarief:                         € 83,50 exclusief BTW