Voor bedrijven

De economische druk maakt dat mensen steeds meer moeten presteren onder hoge tijdsdruk, te maken hebben met minder baanzekerheid of op een kruispunt staan een nieuwe weg in te slaan als het gaat om een nieuwe baan c.q. loopbaan. Sommige situaties waarin spanningen hoog oplopen kunnen leiden tot een burn-out of juist tot een bore-out. Door dit soort situaties staat ook de vitaliteit van organisaties onder druk. Minder vitale en minder gemotiveerde werknemers brengen de kwaliteit van het product van een organisatie en daarmee ook de concurrentiekracht en vitaliteit van de organisatie in gevaar. Een vitale en succesvolle onderneming bestaat immers uit gemotiveerde en getalenteerde, vitale werknemers.

De Coachingstudio helpt u bij het verhogen van de vitaliteit van uw onderneming. Dit door uw werknemers te motiveren om vanuit hun passie en kracht te werken en met plezier hun talenten in te zetten.

Om u en uw werknemers te ondersteunen biedt De Coachingstudio de volgende diensten:

- Personal coaching met focus op vitaliteit, mobiliteit en leiderschap (zie voor meer 'Personal coaching').
- Inhouse coaching. Personal coaching kunt u inzetten daar waar er op dit moment vraag naar is, maar u zou ook kunnen kiezen voor 'in house coaching'. Dit is een mogelijkheid om voor een bepaalde tijd gebruik te maken van een klein aantal uren per week (bijvoorbeeld 3 uur per week) een coach in uw bedrijf als dienst voor uw management en werknemers. In tijden van bijvoorbeeld veranderingen in uw onderneming is het een mogelijkheid om zichtbaar professionele aandacht en begeleiding te bieden. Het is het proberen waard.
- Teamcoaching voor begeleiding van afdelingen c.q. teams in uw onderneming om het beste uit het team te kunnen halen. (zie voor meer 'Teamcoaching').
- Workshops en trainingen voor bijvoorbeeld uw managementteam of uw HR-team op gebied van vitaliteit, mobiliteit en leiderschap. (zie voor meer 'Workshops en trainingen').

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.